Wie zijn wij?

Wat is Piazza Care?

Wat is Piazza Care?

Een korte introductie

Een korte introductie

Heb je klachten waardoor je je dagelijkse bezigheden moeilijker kunt uitvoeren? Of heb je net een operatie gehad waarvan je herstellende bent? Loop je tijdens het sporten tegen klachten aan? We helpen je graag bij fysiotherapie Piazza Care, zodat je snel van je klachten af bent en weer met plezier kunt functioneren in het dagelijks leven.

Fysiotherapeut

Eva Verhoeven

Mijn belangrijkste drijfveer om als fysiotherapeute werkzaam te zijn, is het contact met mensen. Het is fijn om mensen met grote en kleine gebreken een helpende hand te kunnen bieden. Inzicht geven in het ontstaan, genezen, maar ook het voorkomen van klachten hoort daarbij. Met acupunctuur kan ik daarbij nog een stapje verder komen om de balans in het lichaam te herstellen.”
ABG-code: 04001331
BIG-nummer: 39041815104

Fysiotherapeut

Miranda van de Rande

Ik vind het geweldig als ik mensen kan helpen om te blijven functioneren. Dat gaat veel verder dan alleen de kennis die ik heb opgedaan als manueel therapeute. Luisteren naar klachten en zoeken naar de achtergrond waarom deze zijn ontstaan, is een uitdaging. Ik ben ervan overtuigd dat je alleen iemand goed kunt helpen als je weet wat iemand beweegt en begrijpt hoe het totale plaatje er uit ziet.
AGB-code: 04001041
BIG-nummer: 09043194504.

Praktijkhouder

Arjan Demers

Wij vinden de Fysiotherapie en de sportschool een mooie combinatie. Wij maken gebruik van de faciliteiten (zoals het zeer geavanceerde e-gym systeem om spierkracht te trainen) van de sportschool om onze doelen te gebruiken. Na de fysiotherapie kunnen mensen lid worden van de sportschool het verbeterde bewegen te blijven onderhouden.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid.